SKICKA INTRESSEANMÄLAN

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

COACHNINGSPROGRAM

Denna coachning är ett kraftfullt 3, 6 eller 12 månaders program som förändrar hur du definierar vad som är möjligt och hur du ser på livet. Programmet är specialiserat och skräddarsytt för att kunna göras enskilt eller tillsammans i en grupp. Under dessa månader kommer du att lära dig beprövade system och verktyg som hjälper dig att möta och besegra dina rädslor, bli av med dina tvivel och höja din prestation. Du bygger ditt självförtroende och självkänsla så att du kan vidta åtgärder för att uppnå dina mål.

Denna coachning är inte för alla. Den kostar mer än pengar. Du måste vara villig att investera din energi, din tid och den kräver mod och engagemang för att skapa något så kraftfullt i ditt liv att det kommer att få en bestående effekt. Om du är redo, ser jag fram emot möjligheten att hjälpa dig att uppfylla dina innersta drömmar och ambitioner.

Jag vill att du ska vara helt övertygad innan du gör detta åtagande, så tveka inte att höra av dig om du har några frågor du behöver ha besvarade.

Fyll i och skicka in din intresseanmälan nedan så kontaktar jag dig för att boka in en prova-på coaching session. Det ger oss ett förutsättningslös tillfälle att träffas och se om vi vill fördjupa samarbetet.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

14 + 9 =

SÅ UNDERBART ATT DU VILL LÄRA DIG UPPNÅ DIN FULLA POTENTIAL!

Fyll i dina uppgifter nedan så skickas guiden & arbetsboken till dig.

Tack för din anmälan!